THE POLYMER WEEK STAR
top of page

THE POLYMER WEEK STAR


We won’t lie to you, it’s close to impossible to make it to the cover of Polymer Week Magazine. It’s very hard to choose a suitable photo whose colour scheme, style and quality would appeal to a thousand readers. Anna Rudaya, who comes from Russia, succeeded and we’re happy to introduce her artwork not only in the article inside but also on the cover of the new issue, which is adorned with her jewellery in autumnal palette.


Anna lives in Belarus, a country with many lakes and beautiful landscape. Since her childhood she loves to draw, knit, and embroider.


About four years ago, she learned to work with polymer clay and it has been her favourite creative material ever since. Anna loves polymer clay mainly for its versatility and the possibility to implement various ideas. She really loves when complex, intricate shapes made from clay turn into wearable jewellery. Her creations combine subtlety, pleasant colours, fine textures and precision in every piece she creates.


You can find the tutorial for her amazing necklaces in the new issue of the magazine. You can also follow Anna on Instagram, where she shares pictures of her work.


-


Nebudeme vám nic nalhávat, dostat se na titulní stranu časopisu Polymer Week Magazine, je vcelku nemožné. Vybrat vhodnou fotku, která by dokázala oslovit tisícovku čtenářů jednak svou barevností, stylem a kvalitou, je náročné. Anna Rudaya z Ruska to ale dokázala, máme tak radost, že vám její tvorbu můžeme více přiblížit návodem v článku a také titulní stranou nového čísla časopisu, kterou krásně zdobí její šperky v podzimních barvách.


Anna žije v Bělorusku, kde se nachází mnoho jezer a překrásná příroda. Od dětství velmi ráda kreslí, plete a vyšívá. Asi před čtyřmi lety se naučila pracovat s polymerovou hmotou a od té doby je to její oblíbený materiál ke tvoření. Anna na polymeru miluje především jeho všestrannost a možnosti, které jí poskytuje při realizaci všemožných nápadů. Ráda sleduje, jak se komplexní, do detailu propracované tvary vyrobené z polymeru stávají pohodlně nositelnými šperky. V její tvorbě se tak kloubí decentnost, příjemné barvy, jemné textury a preciznost, s kterou každý kousek tvoří.


Návod na výrobu jejích úžasných náhrdelníků najdete v novém čísle časopisu. Annu pak můžete sledovat na Instagramu, kde sdílí další fotky svých výrobků.




305 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page