ENAMEL TECHNIQUE
top of page

ENAMEL TECHNIQUE


Have a look at Nadia Elkina's incredible earrings which she made with her authentic enamel technique. They are so lovely, full of tiny splashes of colors and in a pretty atypical swirl shape. It looks like she first created a base from scrap clay and then covered it with different colors of enamel powders. Using a heat gun you can get a shiny and seamless surface.


Nadia cames from Russia, but lives in Poland and her art is exactly about enamel, colors and also about a combination of metal with polymer clay.



She developed her style in the past year, but previously she was sharing a lot of her ideas via tutorials on her Youtube channel.


-


Pokochejte se úžasnými náušnicemi, které Nadia Elkina vytvořila svou autorskou technikou smaltování na polymeru. Jsou naprosto nádherné, pokryté drobnými cákanci různých barev a v atipyckém zatočeném tvaru. Nadia zřejmě vytvořila základ náušnic ze scrapu a ten poté pokryla práškovým smaltem. Po použití horkovzdušené pistole pak můžete na vašich výrobcích dosáhnout jednolitého a lesklého povrchu.


Nadia pochází z Ruska, žije ovšem už pár let v Polsku a její styl je věnovaný právě smaltu, barvám a také kombinaci kovu a polymeru. Svůj styl rozvinula v posledním roce, dříve ale sdílela své nápady a návody na svém Youtube kanálu.




528 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page