TINY BUTTERFLIES
top of page

TINY BUTTERFLIES


Let's meet Elizabeth Hagurova from Krasnodar and have a look at her work. She has been in love with art for her whole life and has been working with polymer clay for four years already. At first sight, it is obvious that the domain of her creation is the precise design of miniature objects.


She focuses mainly on capturing small beetles, butterflies, spiders, or other animals. Their visual side is incredibly realistic and every detail is perfectly executed. On the smallest butterfly, you can find a precisely drawn ornamental wings.



Another sign is also the colorfulness, especially with beautiful butterflies, whose bodies are so colorful. And what about you? Do you rather choose a cute butterfly or scary spider?


-


Seznamte se s tvorbou Elizabeth Hagurové z Krasnodaru, která celý život miluje umění a z polymeru tvoří již čtvrtým rokem. Hned na první pohled je patrné, že doménou její tvorby je precizní provedení miniaturních objektů.


Zaměřuje se hlavně na výrobu malých broučků, motýlů, pavouků, či jiných zvířat. Jejich vizuální stránka je dokonale realistická a každý detail je perfektně provedený. I na tom nejmenším motýlkovi najdete precizně vykreslená ozdobná křídla. Dalším poznávacím znamením je také pestrá barevnost, obzvláště u překrásných motýlů, jejichž těla hýří barvami.


A co vy? Zvolili byste raději roztomilého motýla, či děsivě realistického pavouka?







292 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page