POSSIBILITIES ​OF KALEIDOSCOPES
top of page

POSSIBILITIES ​OF KALEIDOSCOPES


We hope you had a wonderful New Year full of celebration and friends around. Let’s see what 2019 will bring to us in the polymer clay community.


Anastasia Arinovich creates unique kaleidoscopes from polymer clay. She lives in Minsk, which is a city in Belarus and she has been working with the polymer clay for more than twelve years. Have a look at all tiny details in her beautiful canes. We love her color palette and the way she puts all parts of her kaleidoscopes together.


We wish you for 2019 to be as much creative as you can. Enjoy the polymer clay every day and make yourself happy and relaxed with making new art.


-


Doufáme, že jste si náležitě užili oslavy Nového roku s přáteli po boku. Jsme zvědaví, co nového se objeví v polymerové komunitě v roce 2019.


Anastasia Arinovich tvoří nádherné kaleidoskopy z polymerové hmoty. Pochází z města Minsk v Bělorusku a s polymerem pracuje již více jak dvanáct let. Podívejte se na všechny drobné detaily, které v jejích canes můžete spatřit. Moc se nám líbí její paleta barev a také způsob, kterým skládá části kaleidoskopů dohromady.


Přejeme vám, abyste v roce 2019 byli co nejvíce kreativní. Užívejte si tvoření s polymerem každý den a buďte šťastní a zrelaxovaní při tvoření nových výrobků.





296 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page