FRAGRANT BEAUTY
top of page

FRAGRANT BEAUTY



Tatyana Gomelskaya, who was born and raised in Russia, discovered polymer clay in 2014. Back then, she bought a few blocks of Fimo and Premo and put them in a box. She was attracted by the colours and wanted to start modelling with the material. When she finally dared to touch the clay, she made some lentil beads. Two years later she started working full time as a jewellery designer. 


Over the years, she has developed her own style. She creates beautiful, delicate butterflies, colourful floral pieces in boho style, but also abstract jewellery with interesting veneers.


Tatyana says that she likes to experiment, her favourite techniques are mokume and bargello, she also enjoys building canes. She loves absolutely everything about polymer clay, especially the softness and pliability of the medium.


Today we decided to introduce to you Tatyana‘s floral choker in violet shades. The flowers are fresh and crisp, with dew drops, almost as if you just picked them in the garden early in the morning. They invite you to smell them and enjoy their beauty, which never wilts. The romantic look of the whole necklace is completed with a velvet ribbon. It’s just lovely, isn’t it?


-


Tatyana Gomelskaya, která se narodila a vyrostla v Rusku, objevila polymerovou hmotu v roce 2014. Tenkrát si koupila pár kostiček Fima a Prema a odložila je do krabice. Přitahovaly ji barvy a chtěla začít modelovat z polymeru. Když se konečně odvážila hmoty dotknout, vyrobila nejdříve lentilkové korále. O dva roky později začala pracovat jako návrhářka šperků na plný úvazek.


Během let si našla svůj vlastní styl. V polymeru zachycuje křehkou krásu motýlů, tvoří květinové šperky v boho stylu, ale také abstraktní kousky se zajímavými vzory. Tatyana říká, že ráda experimentuje, jejími oblíbenými technikami jsou mokume, bargello, ráda také skládá cany. Na polymeru se jí líbí snad úplně všechno, nejvíc však jeho poddajnost a tvárnost.


Dnes bychom vám rádi představili Tatyanin květinový obojek v odstínech fialové. Květiny jsou čerstvé a svěží, s kapkami rosy, jako byste je právě utrhli časně zrána na zahradě. Vybízí vás, ať si přivoníte a užijete si jejich krásu, která nikdy neuvadne. Romantický vzhled celého náhrdelníku je doplněn sametovou stužkou. Je kouzelný, co říkáte?



185 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page