A TOUCH OF CHRISTMAS
top of page

A TOUCH OF CHRISTMAS


Christmas is approaching with lightning speed and it evokes Christmas themes that many of you incorporate in your work. Fabiola Perez probably didn’t intend to hint at Christmas, but she managed to create a collection of beautiful fish and other polymer object that she paired with hand-decorated wooden boxes.


Fabiola is a huge fan of scrapbooking and she combines it aptly with polymer clay. Her typical palette evokes Spain, where Fabiola lives. We can find mixed media, inks, patinas and acrylic paints on both scrapbooking and polymer parts of her projects.


She also creates beautiful journals bound in polymer clay covers. The journals contain paper decorated in various ways and each piece is original.


-


Vánoce se blíží rychlostí blesku a spolu s nimi přichází také vánoční tématika, kterou mnozí využívají ve své tvorbě. Ačkoliv to u Fabioly Perez pravděpodobně nebyl záměr, podařilo se jí vytvořit kolekci nádherných rybiček a dalších téměř vánočních motivů z polymeru, které doplnila o ručně zdobené dřevěné krabičky.


Fabiola je obrovskou nadšenkyní scrapbookingu, který vhodně s polymery kombinuje. Její typická paleta barev má sama o sobě atmosféru Španělska, kde žije. V její tvorbě tak můžeme najít kombinaci mixed media, používání inkoustů, patin a akrylových barev jak na scrapbookingové i polymerové části.


Mezi jejími výrobky také najdete nádherné deníky, které tvoří z polymerových desek. Dovnitř pak vkládá papíry, které pomocí dalších materiálů zdobí. Každý kus je tak originál.







264 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page