BLACK ELEGANCE
top of page

BLACK ELEGANCE


Alina Strekach comes from Minsk in Belarus. She started to work with polymer clay in 2008 and on her social networks she has recently enchanted her followers by a new collection of minimalist elegant earrings that suit both evening gowns and simple clothes as well.


Interestingly, Alina has deliberately left scratches from sanding on her pieces, resulting in an interesting texture on the surface. In closer look, you can also see a fine and very sophisticated Celtic motif on the top. You can find other Alina Strekach works at her on Instagram.




-


Alina Strekach pochází z Minsku v Bělorusku. S polymerovou hmotou začala pracovat v roce 2008 a na svých sociálních sítích nedávno okouzlila novou kolekcí minimalistických elegantních náušnic, které se hodí jak k večerní róbě, tak k jednoduchému oblečení.


Zajímavé také je, že Alina na svých výrobcích nechala záměrně viditelné škrábance od broušení brusným papírem, což ve výsledku tvoří zajímavou texturu na povrchu. Při bližším pohledu také spatříte jemný a velmi propracovaný keltský motiv, který se nenápadně táhne po vystouplém kvádru. Další výrobky z dílny Aliny Strekach můžete najít u ní na Instagramu.



199 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page