EYE-CATCHING BROOCHES
top of page

EYE-CATCHING BROOCHES


Olga Ledneva’s new eye-catching brooches represent a perfect cocktail of all the right ingredients. There are colours, textures, patterns and all of this in the right proportion. Worn on your coat, they will definitely bring the much needed pop of colour into these cold and grey days.


Although claying was first just a hobby for Olga, she soon started pursuing a career in polymer. As a professional artist, she not only participates in international exhibitions but she has already become a renowned polymer clay teacher both in Russia and abroad. Her work has also been published in many books and magazines.


Olga says that she really appreciates doing what she loves. On top of that, she feels lucky to be part of the polymer clay community and she draws lots of inspiration from other artists. She always strives to improve and take her art to the next level. And you might agree that she’s been successful in that.


-


Nové brože Olgy Lednevy vás zaujmou na první pohled. Představují dokonalý koktejl těch správných přísad. Jsou tu barvy, textury a vzory, to vše v namícháno v tom správném poměru. Pokud si je připnete na kabát či sako, zaručeně vám barvami prozáří tyhle stále ještě studené a šedivé dny.


Přestože tvoření z polymeru Olga původně brala jen jako koníček, její profesionální kariéra brzy začala nabírat spád. Jako umělkyně na plný úvazek se nejen zúčastňuje mezinárodních výstav, ale stala se také renomovanou lektorkou v Rusku i v zahraničí. Její umění je také zastoupeno v mnoha časopisech a knihách věnovaných polymerové hmotě.


Olga je vděčná, že může dělat to, co ji opravdu baví. Navíc je moc ráda, že může být součástí polymerové komunity a často čerpá inspiraci u jiných umělců. Neustále se snaží zdokonalovat a posunout svou tvorbu na vyšší úroveň. A asi s námi budete souhlasit, že se jí to daří.




315 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page