CONNECTION WITH OUR PLANET
top of page

CONNECTION WITH OUR PLANET



American artist Paige Lauren, who lives in Chicago, Illinois, creates sculptural jewellery inspired by nature. Her aspiration is to make adornments that would help those who wear it connect with the natural world. She often incorporates stones and crystals into her designs to strengthen the connection with our planet.


She loves walking in the woods and one such walk in the beautiful Czech forests inspired Paige to create mushroom pendants with quartz crystals. The mushrooms are delicately textured and lifelike due to Paige’s great sculpting skills.


If you like them, you have a chance to make your own. Paige prepared a step-by-step tutorial for the latest issue of Polymer Week magazine. The instructions are easy with a lot of space for your own personal style. You can make them in many different shapes, colours and with various stones, so don’t hesitate and order your copy of the magazine before they’re all gone.


-


Americká umělkyně Paige Lauren, která žije v Chicagu, Illinois, tvoří modelované šperky. Jejím cílem je vyrábět náhrdelníky a náušnice, které budou svým nositelům pomáhat lépe se propojit s přírodou, ze které čerpá inspiraci pro svoji tvorbu. Do svých šperků často zakomponovává kameny a krystaly, aby posílila jejich spojení s naší planetou.


Má moc ráda procházky v přírodě a při jedné takové procházce v krásných lesích České republiky načerpala inspiraci pro tyto přívěsky ve tvaru hub s křišťálovými krystaly. Houby jsou jemně texturované a opravdu jako živé, díky Paiginým skvělým modelovacím dovednostem.


Pokud se vám líbí, máte možnost si je také vytvořit. Paige připravila detailní návod do posledního čísla časopisu Polymer Week. Návod je jednoduchý a poskytuje hodně prostoru pro váš vlastní styl a ztvárnění. Houbičky si můžete vyrobit v různých tvarových a barevných variacích a s různými kameny. Neváhejte a objednejte si časopis než se úplně vyprodá.






224 views

EXPLORE OUR PRODUCTS
FOR POLYMER CLAY ARTISTS

bottom of page